9 Mayıs 2024

Mersin MSK evinde Galip Gelir.

Mislicom. TBL de mücadele eden temsilcimiz Mersin MSK’da Hedef galibiyet.

Ligde 5 maçın 4’nü kazanan ve evinde oynadığı Ted Ankara Kolejliler maçını kaybeden Temsilcimiz. Geçen hafta deplasmanda oynadığı karşılamayı kazanarak moral buldu.
Mersin MSK’da bu hafta rakip ligde tek galibiyetli DEPOMAXX Harem Spor bu karşılama Edip Buran Spor Salonunda 12 Kasım Cumartesi Saat 14:00 te oynanacak. Mersin Basketbol severlerin bu maça yoğun ilgisi olacağından eminiz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Mersin MSK Edip Buran Spor salonunda tüm maçlarını full oynayacak.
Çünkü bu sezon Mersin MSK’da Hedef Şampiyonluk.
Tüm çalışmalar bu doğrultuda yapıldı.
Mersin MSK Tecrübeli Coach Semih Soğuksu ile başarılı olacaktır. Geniş ve tecrübeli kadro yapısı ile ligde dikkat çeken rakiplerinin korkulu rüyası olan Mersin MSK. Her hafta oynayacağı karşılaşma final havasında geçecek. Bu hafta DEPOMAXX Harem Spor Karşılaşmasında bu maçlardan biri.
Taraftara büyük iş düşüyor.
Karşılamanın başından itibaren salonda Mersin MSK nın varlığını rakip takıma hissettirmek için Coşkuyla Desteklerini ortaya koymalılar.
Mersin MSK harika bir taraftar gurubuna sahip basketbolu bilen anlayan ve haksızlığa nezaman itiraz edeceklerini bilen bir taraftara sahip Islıkla alkışla Tezahuratla Cumartesi Günü Mersin MSK kazanan taraf olacağına inanıyorum.
Gönülden yürekten başarılar Mersin MSK…
Kazanan Mersin MSK olsun.
Başarıya giden yolda Sevgi ve Güven Kazansın…

Suat ÖZDAL