27 Nisan 2024

Bağımsız aday Seydi Vakkas Arslan: “Tek bir fikir Toroslar’ı değiştirir”

Mersin’de uzun yıllardır gazetecilik yapan Seydi Vakkas Arslan, “Tek bir fikir Toroslar’ı değiştirir” sloganıyla Toroslar Belediyesi Meclis Üyeliği için olarak adaylık başvurusunu yaptı.

Seydi Vakkas Arslan, gazeteci kimliğiyle tanınan ve aynı zamanda bağımsız meclis üyesi adayı olan bir isim olarak göze çarparken gazetecilik alanında uzun yıllar çalışarak toplumun çeşitli kesimlerinden gelen haberleri kamuoyuna aktardı. Önümüzdeki yerel seçimler için Toroslar Belediyesi bağımsız meclis üyesi adayı olan Seydi Vakkas Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada; yıllarca gazetecilik yaptığından dolayı herhangi bir siyasi partiden değil bağımsız olarak adaylık tercihi yaptığını söyledi. Arslan, şimdi ise siyasi arenada aktif olarak yer alarak, meclis üyesi adaylığıyla toplumun sorunlarına çözüm bulma ve temsil etme amacıyla politikaya girdiğini aktardı. Arslan, gazeteci kimliğinin kendisine toplumun farklı kesimlerinden gelen görüşleri anlama ve aktarma yeteneği kazandırdığına dikkat çekerek, “Bu deneyimimi, meclis üyesi olarak halkın sesini duyurmak ve çeşitli konularda politika oluşturmak için kullanmayı hedefliyorum. İletişim becerilerimi, siyaset sahnesinde etkin bir şekilde kullanarak toplumsal fayda sağlama amacındayım” dedi.

 

“TOROSLAR’IN SIKINTILARI VAR”

Arslan, “Torosları tanıyorum sıkıntıları olan bir ilçemiz. Örneğin çocuklarımızın oynayabileceği park alanları ile sağlık ocaklarının sayısı az. Bunun yanı sıra sporcu ve spora duyarlı gençlere daha güzel imkanlar yaratmak için aday oldum. Tek bir fikir Toroslar’ı değiştirir. Gazetecilik zamanımda da halkın sorunlarına kulak veren birisiydim bu görevde de Toroslar halkının sorunlarına kulak vereceğim” ifadelerini kullandı.