27 Nisan 2024

Akdenizin İyilik elçisi Zafer Şahin Özturan Aday Adaylığını açıkladı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de olan Zafer Şahin Özturan, Adaylık başvuru dilekçesini, yaklaşık 2 bin kişinin katılımı ile AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can’a verdi.

Şahin’den sevgi seli içinde adaylık açıklaması

Akdeniz İlçe Başkanlığı önünde, kendini yalnız bırakmayan coşkulu kalabalığın oluşturduğu miting gibi açık hava toplantısında konuşan Özturan, “Halka hizmet, hakka hizmet anlayışı İle çıktığımız bu yolculuğumuzda beni yalnız bırakmadığınız için, siz hemşerilerimden, dostlarımdan Allah razı olsun. Beni mutlu ettiniz’ diyerek teşekkür etti.

Başkan adayı Özturan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Akdeniz’de büyümüş, sizin içinizde yetişmiş, iyi günde kötü günde acı tatlı günde her şeyim olan sizlerin arasında olduğum için Rabbime şükürler olsun. AK Parti kurulduğu günden beri Rabbim bana Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yol yürümeyi nasip etti.

Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Bu davanın Gençlik Kollarından başlayıp, İlçe Başkanlığına kadar gelmiş genç bir kardeşiniz olarak bugünde Belediye meclisinde sizlerin huzurunda siyaset yapıyorum.

Siyaset, güvendir, sadakattir, liyakattır. Hep bu yolda yürüyeceğim. İşte bunun karşılığını bugün sizleri karşımda bularak görüyorum.

Akdeniz’in yıllarca siyasetini yaptım. 65 mahalenin hepsinde gece gündüz, sizlerle oldum. Hiç birinizi ayırt etmeden hizmetinizde oldum. Sadece insani değerlere nasıl sahip çıkarım diye onun derdine oldum, asla siyaset yapmadım. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan demek: Herkesi kucaklamak demektir. AK Parti siyaseti, hizmet siyasetidir. Kardeşlik siyasetidir. Birlik siyasetidir. İşte bugün burada sizinle beraberim. İnanın sizlerin sevgisinden çok duygulandım, çok duygulandım…”

Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Şahin Özturan, konuşmasının devamında Akdeniz belediyesini nasıl yöneteceklerini de anlattı.

‘Ektiğini biçen’ Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Şahin Özturan, AK Parti Mersin örgütü içinde, Başkanlığa en güçlü aday olarak siyasi kulislerde anılıyor!