29 Nisan 2024

Bir şeyi istiyorsan ona ulaşmak için mücadele edeceksin savaşacaksın ekibine inandıracaksın

Çünkü Başarı ekip işidir.
Tarsus geçen sezon bitmeden hedefini belirledi.
Başta Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan 2 Kupayıda istiyorum dedi.
Ve As Başkan İsmail Altun Coach Mustafa Secerlioğlu erkenden kolları sıvadı.
Talimat verildi 2 kupa diye . Çok hızlı Transfer harekatı başlatıldı. Coach Mustafa Secerlioğlu Şampiyon Kadroyu oluşturmaya başladı. İstediği transferleri gerçekleştiren Coach Secerlioğlu’nun omuzlarında ki yük 2 katına çıktı ilk kupa ve mazeretsiz o kupayı Tarsus’a getirmek gerekiyordu.
Durmadı sezonu açtı ve Sporcularına ,Staffına Kupaya giden yolu anlattı. Dedim ya Başarı ekip işi Kupaya giden yol en iyi olmaktan ama en iyi olmak için çok çalışmaktan geçiyor.
Bu kupa inanmışların kupası bu kupa Tarsus’un Kupası Bu kupada emek var bu kupada çok çalışmak var.
Coach Secerlioğlu sezona Kupayla başlamanın haklı mutluluğunu yaşıyor. Ekibiyle verdiği sözü yerine getirmenin gururu ona nefes oldu. Secerlioğlu şimdi lige takımını hazırlayacak. Çünkü Lig Daha yeni başlıyor.
Coach Mustafa Secerlioğlu Kupayı Tarsus halkına ve Başkan Haluk Bozdoğan beye hediye ediyoruz. Diye sözlerini tamamladı.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan beye Kadın Basketboluna verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Bu kupa kadınların ayak sesleri teşekkürler Haluk Bozdoğan Harika bir tablo…
Bir tesekkurde kulüp
As Başkanı İsmail Altun beye,
Başkan Altun hedeflediğimiz Federasyon Kupası Tarsus’a getirmenin gururu mutluluğunu yaşıyoruz. Coach Secerlioğlu Kadın basketbol teknik ekibimiz sporcularımız çok istediler çok çalıştılar. Ve kupayı son ana kadar savaşarak kazandılar.
Peki bittimi? Hayır bitmedi.
Lig yeni başlıyor. Ve şimdikinden daha çok çalışacağız. Lig uzun soluklu bir maraton. Coach Secerlioğlu tecrübeli bir antrenör sezon sonunda bize ekibiyle lig şampiyonluğunu getirecektir. Son olarak
Kupayı Tarsus’umuza Başkanımız Haluk Bozdoğan beye hediye ediyoruz. diye sözlerini tamamladı.