27 Nisan 2024

Kadın futbol takımından Başkan Tarhan’a moral ziyareti

14 Haziran 2023 Çarşamba günü Şanlıurfa’da Kadınlar 3. Ligi Çeyrek Finalinde Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımının sporcuları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret etti. Genç sporculara başarı dileyen, her alanda olduğu gibi spor alanında da kadınların olmasının önemini dile getiren ve özellikle kadın futbol takımına desteklerini belirten Başkan Tarhan, “Her zaman yanınızdayız. Başarılı olmanızı daha iyi yerlerde olmanızı isterim. Hiç kimseden korkmayın. Eğer bir şeye yürekten inanıyorsanız başarırsınız. Bende öyle yapıyorum. Biz güçlüyüz diyoruz. Sizde orada yaparız diyeceksiniz, yeneceğiz diyeceksiniz ve kazanıp finale çıkacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Tarhan’ın her zaman spor ve sporcuların yanında olduğunu belirten Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımının sporcuları, “Şanlıurfa’da rakibimiz Van Büyükşehir Belediyespor’u yenerek şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek hem moral bulduk hem de bugüne kadar verdiği destekler için teşekkür ettik” ifadelerine yer verdi.

Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Kulübü, 14 Haziran 2023 Çarşamba günü Şanlıurfa’da Kadınlar 3. Lig çeyrek finalinde Van Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.