10 Mayıs 2024

Vali Pehlivan, Başkanlığında MTOSB Müteşebbis heyeti toplantısı gerçekleştirildi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi.
Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Toplantı Salonu’nda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
OSB’nin mevcut durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilen toplantıda geleceğe yönelik atılması planlanan adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda daha sonra gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
756 hektar alan üzerinde 3 ayrı bölgede karma OSB olan MTOSB’de; ağırlıklı olarak çelik konstrüksiyon, gıda, plastik, makine, ahşap (mobilya), kimya, cam sektörleri olmak üzere, 14 ayrı sektörde faaliyet gösteren 231 firmada yaklaşık 22.000 personel istihdam edilmektedir.