5 Mayıs 2024

TKBL Mersin Temsilcimiz Tarsus Belediye Basketbol Karabulut Elazığ Basketbol ile 24 Eylül Cumartesi saat 14:00 te Tarsus Spor salonunda karşılaşacaklar.

Tarsus Belediye Basketbol Ligin ilk haftasında Kendi evinde taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmaya mutlak galibiyetle başlamak istiyor.
Coach Mustafa SECERLİOĞLU ; Takımının Federasyon Kupasında ortaya koyduğu mücadele iyi yolda olduğumuzun işaretidir. Kupa sonrası Lige yoğunlaştık Tabii taraftarımızla da Federasyon Kupası heyecanını paylaşacağız. Ve kendi sahamızda oynayacağımız ilk hafta ilk galibiyetini onlara hediye etmek istiyoruz.
Coach Secerlioğlu Basketbol taraftarı ile seyircisi ile güzel ve anlam kazanıyor. O yüzden Tarsuslu Basketbol severlerin bizi yalnız bırakmamaları, heyecana ortak olmalarını, takımlarını desteklemeye davet ediyorum.


Coach Secerlioğlu biz taraftarımıza ve Başkan Haluk Bozdoğana söz verdik Federasyon Kupasını Tarsus’a getireceğiz diye. Sporcularımla bu sözümüzü yerine getirdik bu hafta tüm Türkiye Tarsus Belediye Basketbolu konuştu Sosyal Medya Paylaşımlarından tebrik mesajları aldık. Bu coşku bu heyecan taraftarımızla dahada anlamlı olacak bir kez daha belirtmek isterim. SAYIN Başkan Haluk BOZDOGAN’ın dediği gibi İL’LEDE Tarsus İL’LEDE Tarsus Şampiyon…
As Başkan İsmaİL ALTUN Kupa heyecanını geride bıraktık ve kendi evimizde oynayacağımız Karabulut Elazığ Basketbol karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyoruz. Teknik ekibimiz ve Sporcularımız Taraftarımız önünde Sahadan Galip ayrılan taraf olacaktır diye düşünüyorum.
As Başkan İsmail ALTUN Taraftara seslenerek; Tarsus Taraftarımızı 24 Eylül Cumartesi Saat 14:00 oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz. Kadın basketbol takımımıza Şampiyonlarımıza desteklerini esirgemesinler. diyerek davet etti.