4 Mayıs 2024

TKBL de mücadele eden temsilcimiz Tarsus Belediyesi Basketbol takımında hedef mutlak galibiyet.

Gecen hafta deplasmanda Elazığ il özel idaresine karşı farklı kaybeden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı telafi peşinde.

Tarsus Belediyesi Basketbol rakibi Boğazici Basketbol Boğaziçi basketbol lige istediği gibi başlayamadı ama son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güçlü bir kadro yapısına sahip Boğaziçi basketbol sahadan galip gelmek isteyecektir. Ligde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Tarsus Belediyesi Basketbol güçlü Boğaziçi karşında iyi kolay değil açıkçası. Boğaziçi Basketbol ligde hedefi doğrultusunda mutlak kazanması gereken bir maç. Onlar için bu maçın telafisi yok. Boğaziçi Basketbol özellikle savunmadaki sertliği ile biliniyor. Tarsus Belediyesi Basketbol bu sertliğe karşı ortaya koyacağı basketbol neticeyi belirleyecektir.
Bu maç önemine dikkat çekmek istiyorum. Boğaziçi Basketbol ciddi bir rakip ve Salonda taraftar desteğine ihtiyacı var. Sporcuların motivasyonu önemli. yöneticilerin dikkate almalarını öneririm.
Geçen hafta Elazığ il özel idaresi ne kaybedilen bir maç var evet bir kaç maç daha kaybedilecek tır. Ama bu maç o maç değil.
Tarsuslu basketbol severlerin Cumartesi Saat 13:00 te. Tarsus Spor Salonunda oynanacak. Karşılamaya gelerek takımlarını yanlız bırakmasınlar.