3 Mayıs 2024

Kimya Sektöründe Öncü Firmalardan Meykimya

MEY KİMYA, dünya lideri tedarikçilerle işbirliği yaparak, kalite ve hizmet konusunda ödün vermeden faaliyetlerine devam eden bir kimya şirketidir. Kurulduğu günden bu yana ürün yelpazesini genişleterek, sektörde öncü bir konuma yükselen MEY KİMYA, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Şirket, kendi AR-GE çalışmalarıyla sektöre ait ürünlerin formülleri ve üretim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmakta ve bu bilgiyi iş ortaklarıyla paylaşarak sektörün gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Ayrıca yeni iş kolları oluşturmak isteyen müşterilerine de öncülük eden MEY KİMYA, sektöründe öncü bir rol oynamaya devam etmektedir. Avrupa İş Dünyasında Yılın En İyi Kimya Firması Ödülüne layık görülen şirket, boyalar, yapı kimyasalları, plastik, kauçuk ve seramik hammaddeleri alanlarında çeşitli ürünler sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmektedir.

Meykimya Üretim yaptığı Bazı Sektörler ve ürünler

Yapı kimyasalları alanında da hizmet veren MEY KİMYA, cam tozu, Cam kürecikler, Cam elyaf gibi ürünlerle müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Plastik ve Kauçuk alanında da ürün yelpazesini genişleten Mey Kimya, Kaolen, Plastifiyanlar, Hdpe, Polikarbon (Pc), Abs, Gliserol Ester Reçineler gibi ürünlerle müşterilerinin ihtiyaçlarına çözümler sunuyor.

Boya sektörü için ürettiği Köpük Kesici, Akrilik Reçine, Epoksi Reçine, Solvent Bazlı Bağlayıcı, Özel Katkılar Maddeleri, Öğütme Boncukları, Fonksiyonel Dolgular, Waxlar, Dispersiyon Ajanları Ve Glitters gibi ürünlerle müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Seramik hammaddeleri ve Plastik hammaddeleri alanında da hizmet veren MEY KİMYA, kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeden, müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. MEY KİMYA ile çalışarak, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üretebilirsiniz.