18 Mayıs 2024

Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon kupasında ilk günde alına sonuçlar .

Botaş Gelişim Süpriz yaparak yıldızlar topluluğu karşısında Uzatma periyodunda galip geldi.
Turgutlu Belediye ikili oyunlar ile Urla belediye karşında galip geldi.
Ve Emlak konut Gelisim Fener bahçe gelişmiş karşısında galip gelerek TKBL de can yakacak bir takım olduğunu ortaya koydu .

Gizem Kumandanoğlu farkıyla Edremit Güre rahat galibiyete ulaştı.Karşıyaka çarşı bu ligin çok gerisinde gençlerle averaj takımı olacaktır. Derhal kadroya takviye yapmalılar.
Elazığ basketbol iyi sinyaller verilen Elazığ il özel idare , İzmit Belediye,Erdemir Güre ligin favorileri arasında yer alırken Tarsus Belediye kurduğu kadro ile sahaya yansıttığı güzel basketbol , bu ligin tek favorisi olduğunu basketbol severlere yansıttı.
Kupa da süpriz sonuç bugün Botaş Gelişimden . Güçlü rakibi Boğazici karşısında uzatmalar sonunda galip gelerek rakiplerine gözdağı verdi İlker hocayı ve ekibini tebrik ediyorum.Güre spor 73/49 Kırklareli Basketbol DİBA 107/43 Karşıyaka ÇarşıTurgutlu Belediye 75/66 Urla Bld.Elazığ Basketbol 70/79 Elazığ il özel idareBotaş Gelişim 63/61 Boğaziçi BasketbolHDI Yalova Vip 63/79Alanya Bld.Antalya GSK 69/100 Tarsus Belediye Basketbol Fenerbahçe G 56/62 Emlak Konut G.

HABER:SUAT ÖZDAL