6 Mayıs 2024

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Rakip Kaleci Çok İyi Oynadı, Ancak İstediğimiz Skoru Alamadık”

Süper Lig’in 22’nci haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşan Fatih Karagümrük, deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçın detaylarına ve istedikleri skoru alamamanın nedenlerine değindi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçın zorlu geçtiğini ve istemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını ifade etti. Arveladze, “Bu tarz maçlarda skor alamayınca fazla söylenecek bir şey de kalmıyor. Pozisyona girdik. Maçın başında öne geçecek golü bulabilirdik ama rakip kaleci çok iyi oynadı ve çok top kurtardı. Sahanın durumu da iyi değildi iki takım için de. Bu durum hızlı oynamamıza müsaade etmedi. Takımımız kendini ilerleyen haftalarda iyi bir şekilde gösterecektir” şeklinde konuştu.

Takımın Performansı ve İleriye Dönük Planlar

Şota Arveladze, basın toplantısında ayrıca takımının genel performansı ve ilerleyen haftalara yönelik planları hakkında da bilgi verdi. Maçın detaylarına odaklanan Arveladze, oyuncularının kendini geliştireceğine ve gelecek maçlarda daha etkili performans sergileyeceklerine olan inancını dile getirdi.

Arveladze, “Tabii ki bu mağlubiyet bizi üzdü, ancak takımımızın potansiyeli oldukça yüksek. İlerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Oyuncularımızın eksiklerini gidermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Taraftarlarımıza sabırlı olmalarını ve bize destek vermeye devam etmelerini istiyoruz” dedi. Şota Arveladze, önümüzdeki maçlarda takımının daha iyi bir performans göstermesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. twinplay kayıp bonusu