18 Mayıs 2024

Attığınız Basket olsun Tarsus
Tarsus Belediye Basketbol Federasyon kupasında ilk resmi maçına çıkıyor.
Parola Galibiyet.
Bu sezon Güçlü bir kadro oluşturan Tarsus Belediye Basketbol İlk resmi karşılaşmasına çıkıyor.
Rakip Alanya Belediye Antalya GSK. Turnuva şampiyonalarında açıkçası sürpriz sonuçlar çıkar ama Büyük Üstat buna müsaade etmeyecektir.

Tarsus Belediye Basketbol turnuva öncesi Hatay Büyükşehir İle yaptığı iki hazırlık turnuvası ile takım olma yolunda iyi bir tempo yakaladı. Ve bu tempoyu bugün Sahaya yansıtacak tecrübeli oyunculara sahip kadrosu ile galibiyete uzanan taraf olacaktır.
Daha önceki yazımda da belirttim Benim favorim Tarsus Belediye Basketbol diye cümlelerimin arkasındayım Büyük Üstada güveniyorum,
Bu ara Yönetimede tebriklerimi sunmak istiyorum. Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan Tarsus Kadın Basketboluna verdiği destek ile süper lig yolunda ilk adımı attı.
As Başkan İsmail ALTUN’un Kadın Basketboluna verdiği destek alkışlanır her an sporcuların yanında dinliyor ve çözümler üretiyor. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus Belediye Spor kulübü doğru işler yapıyor. Bugün oynanacak Alanya Belediye Antalya GSK Karşısında Tarsus Belediye Kadın Basketbol takımına Büyük Üstat Coach Mustafa SECERLİ OĞLU’na İlk Haber Ajansı olarak canı gönülden başarılar diliyoruz.
Attığınız basket olsun Kızlar…

HABER:SUAT ÖZDAL