19 Mayıs 2024

Adım Adım Şampiyonluğa

TKBL de mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı Muhteşem seyircisi önünde ligin 20.Haftasında Fenerbahçe Gelişim karşısında 74/68 galip gelerek Liderliğini devam ettirdi. Ligde 2. Sırada bulunan Fenerbahçe Gelişimle arasındaki puan farkını 2 ye çıkartarak 2 galibiyet farkla avantajıda yakalamış oldu. Tarsus Spor salonunda oynanan karşılaşmaya Tarsuslu taraftarlarından yoğun ilgisi vardı. İşte bu noktada taraftarının önünde alınan bu galibiyet çok anla taşıdı. Tecrübeli
Coach Mustafa Secerlioğlu karşılama sonunda alınan galibiyetin anlamına değinerek. Süper lige giden yolda bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Oyuncularımı bugün saha içinde gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Başkan Dr. Haluk Bozdoğan’a ve muhteşem taraftarımıza verdiğimiz sözü tutmaya az kaldı. Bu sorumlulukla kalan maçlarımızı da aynı ciddiyetle oynayarak kazanmak ve şampiyonluk kupasını Tarsus’a getirmek istiyoruz.
Diye sözlerini tamamladı.


As başkan İsmail Altun yönetim kurulu olarak ekibimizin yanında ve testekcisiyiz bugün bize galibiyet mutluluğunu yaşatan Coach Secerlioğlu nu teknik ekibi ve sporcularımızı kutluyorum. Ayrıca bizleri yanlız bırakmayan Tarsus Taraftarımıza da teşekkürlerimizi iletiyorum diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: SUAT ÖZDAL