8 Mayıs 2024

Zafer Şahin Özturan’dan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine Ziyaret

Zafer Şahin Özturan, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Akdeniz Belediye Başkan aday adayı olarak Ziyaretinde, esnaf ve sanatkarların ülkenin kalkınmasında önemli olduğunu vurgulayarak onlara destek olacağını belirtti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Veysel Sarı’ya Oda başkanlarıyla paylaştığı belediyecilik anlayışında esnaf ve sanatkarların ülkemizin kalkınmasında kilit bir rol oynadığını vurguladı.

Özturan, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de esnafın yanında olacağının altını çizdi. “Esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız ve hep beraber Akdeniz’i yöneteceğiz” dedi.

Ziyarete Birlik Başkanvekili Nihat Dağdelen, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yalın, Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Pekmez, Denetim Kurulu üyesi Fatih Özcan, Oda Başkanları Ümit Özkan, Ramazan Turan, Adem Yaşat, Kaplan Kiltaş ve parti üyeleri katıldı. Özturan, ziyaret anısına Ayyıldız Filografi Türk Bayrağı Plaketi takdim etti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Veyse Sarı Nazik ziyaretleri ve esnaf ve sanatkarlarımıza gösterdiği yakın ilgi için Sayın Zafer Şahin Özturan’a teşekkürlerimi iletiyorum.dedi.