29 Nisan 2024

KIRATLI, “YEDİ DÜVELE KARŞI MÜCADELE GİBİ 7’Lİ MASAYA KARŞI MÜCADELE OLACAK”

“14 MAYIS’TA TÜM BUNLARIN HESABI SANDIKTA SORULACAK”

14 Mayıs ‘ta yapılacak seçimlerin tarihi önem taşıdığını belirten AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, “Bundan 100 yıl önce Cumhuriyetimiz kurulurken, yedi düvele karşı nasıl mücadele ettiysek, 14 Mayıs’ta da, Amerika’dan, İngiltere’den, İsrail’den, AB’den, PKK’dan, FETÖ’den destek alan 7’li masaya karşı bir mücadele olacak” dedi.
28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu, İl Başkan Yardımcısı Ramazan Işık, Mezitli Meclis Üyesi Hüseyin Kılıç, Toroslar eski ilçe Başkanı Onur Ünlü ve teşkilat üyeleriyle geldiği Tarsus’ta İlçe Başkanı Hasan Podak, Tarsus’tan AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Abdurrahman altınsucu, İlçe Ekonomi İşler Başkanı Hacı Enver Ateş, Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Apak, eski ilçe yöneticileri ve tüm parti teşkilat üyeleriyle parti binasında bir araya geldi.
“İKTİDARIMIZ DÖNEMİNDE DEĞER KAZANAN ESNAFIMIZ EKONOMİYE CAN VERİYOR
Kısa bir toplantının ardından beraberindekilerle Tarsus Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Kıratlı, esnafın işlerinin iyi olduğunu, yüzünün güldüğünü görmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, “Şehirlerimizin kalbidir sanayi sitelerimiz. İktidarımız dönemindeki düzenlemelerle, değer kazanan sanayi esnafımız, ekonomimize can veriyor” ifadelerini kullandı. Daha sonra Tarsus’un büyük firmalarından 300 kişiye istihdam sağlayan, Avrupa’ya ve Orta Doğu’ya ihracat yapan Lider Gıda firmasında firma sahibi ve yönetim kurulu başkanı Haluk Bulut ve Rahman Akdemir ve çalışanlara hitap edip, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemini anlattı, oy istedi. Ardından, yeniden sanayi sitesi esnafını gezen Ali Kıratlı, Mithatpaşa Mahallesinde muhtarı ziyaret edip, Bosman kahvehanesinde halka hitap etti. ^
“SENDİKALARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ”
Turizm Otelcilik Lisesinde Memur-Sen’in ilçe divan kurulu toplantısına da katılan Kıratlı, “Gerçek manada üyelerinin hakkını savunan, sendikalarımız bizim için değerlidir. Bundan yıllar önce bizim sendikalarımız, masaların ucuna, kıyısına sıkıştırılırdı. 21 yıllık AK Parti hükümetimiz döneminde bunlar sona erdi. Şimdi başı dik, işini düzgün yapan sendikalarımız var artık” dedi. Kıratlı’ya buradaki konuşmasının ardından bir de hediye takdim edildi.
“RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEMEK…”
Kıratlı daha sonra AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu, Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kılıç, İl Başkan Yardımcısı Ramazan Işık, eski Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve teşkilat üyeleriyle geldiği ve eski parti kurucularından Kadir Can ve Necati Avezer’in organize ettiği etkinlikte, Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak, Eski Ilce Kadın Kolları Başkanı Adile Uğur, Eski Gençlik Kolları Başkanı Haydar Aratekin, milletvekili aday adayı Ebubekir Altınsucu, İlçe Ekonomi İşler Başkanı Hacı Enver Ateş, Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Apak ile eski, yeni yönetim ve teşkilat üyeleriyle istişare toplantısı yaptı. Toplantıda seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatan Kıratlı, “Küsmeden, darılmadan, kızmadan daha çok çalışarak 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan demek hizmet demek, İHA, SİHA demek, tank, tüfek, savaş uçağı, savaş gemisi, yerli otomobil demek, Recep Tayyip Erdoğan demek, Türkiye Yüzyılı’nda kalkınmanın devamı, muasır medeniyetler seviyesi demek. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu seçimin önemini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Hepimiz vebal taşıyoruz. Önce evimizden, sonra sokağımızdan, mahallemizden başlayarak, kafası karışık olanlarla konuşacağız. Bunu yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

“14 MAYIS’TA TÜM BUNLARIN HESABI SANDIKTA SORULACAK”
Son olarak Tarsus’ta Yeni Mahalle ve Kırklarsırtı’ndaki mahalle toplantılarında halka hitap eden AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, buralarda da 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak,”Önceki bütün seçimler ülkemiz için ayrı bir önem taşıyordu. “Bundan 100 yıl önce Cumhuriyetimiz kurulurken, yedi düvele karşı nasıl mücadele ettiysek, 14 Mayıs’ta da, Amerika’dan, İngiltere’den, İsrail’den, AB’den, PKK’dan, FETÖ’den destek alan 7’li masaya karşı bir mücadele olacak. Milletimiz her şeyin farkında. Biz, her derdimizde milletimize sığınırız. Onlar giden ABD ile İngiltere ile, büyükelçilerle, PKK ile, FETÖ ile görüşür. 14 Mayıs’ta tüm bunların hesabı sandıkta sorulacak” diye konuştu.