6 Mayıs 2024

Favorim Slovenya … Geçen Avrupa şampiyonası şampiyonu Slovenya bu şampiyonada Favorim
Slovenya Milli takımımız dahil oynadığı tüm hazırlık karşılaşmalarını kazanarak favori olduğunu ispatladı. Tabiki Sırbistan, Yugoslav basketboluna yatkın basketbol anlayışı ve kadrosunun kalitesi ile bir diğer favorim. Yunanistan ve Fransa Litvanya Sıralama içinde yer alabilecek takımlar İspanya bu şampiyona sonrası Coach değişikliğine gidecektir.
Peki Türkiye Avrupa’da ne yapar.
yapmakta zorunda aslında FIBA’nın Sıralamada düşük oy vermesi Coach Ergin Atamanı çileden çıkardı hak vermemek mümkün değil açıkçası Coach Ataman Gürcistan’a Madalya almak için geldik mesajı küçümsenmeyecek derecede yerli yerinde ve önemli. Türkiye Ergin Ataman Farkıyla Adım adım madalya ulaşacaktır burda Basketbolcuların Coach Atamanı iyi dinlemeli ve istediğini sahaya yansıtmalı hiç bir macın telafisi yok . Çık oyna, kazan koş, takip et, top çal, ribaut al, düzgün pas ver, top kaybı yapma, yersiz faullerden kaçın … Bunlar her daim söylenen basketbol kelimeleri . Kelimeler önemlidir beyler sahada en az hata yapan en çok isteyen ayakta kalan kazanır .
Tabiki Öncelik Gürcistan’da yapacağımız karşılaşmalar guruptan en iyi sıralama ile çıkarak, Almanya’nın Berlin Şehrinde gurbetçilerimizinde desteği ile Madalyaya uzanmak.
Milli Takımımız’da kadroda yer alan tüm ekip , basketbolcular madalya istiyor ve istekliler ve bu şampiyona onlar içinde önemli .
Haydi 12 Devadam Takım halinde Madalyaya uzanmak istiyorsan Önceliğimiz Gürcistan’dan En iyi sonuçları alarak Almanya’ya gitmek olsun..