16 Mayıs 2024

DEVRİM KARAKUŞ: BİLGE’NİN VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIM!

Basamak Anadolu & Fen Lisesi Okul Müdürü Devrim Karakuş, bocce branşında başarısına başarı katan öğrencisi Bilge Doğma’cının Ankara’daki Türkiye Volo Şampiyonası’nda iki kategoride de altın madalya kazanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bilge’nin tüm sevenlerine ve Türk halkına çifte mutluluk yaşattığını belirten Devrim Karakuş: “Bilge’nin ve daha nice öğrencimizin her zaman yanlarındayım. Başarıların devamını diliyorum.”dedi.Basamak Anadolu-Fen Lisesi”de eğitim ve öğretim hayatına devam eden sporcu  Doğmacı, voleybolda elde ettiği başarısını yeni revaçda olan Bocce dalında da devam ettiriyor. Şimdiden 2 altın madalya sahibi olarak Türkiye’yi gururlandıran Bilge Doğmacı’nın okul müdürü Devrim Karakuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Bilge’nin hem eğitim-öğretim hem de spor hayatının başarılarla devam ettiğini ifade ederek:” Çok mutluyuz. Bilge bizim başarılı öğrencilerimizden bir tanesi.

Voleybolda adından çok söz ettiriyordu ama şimdi de bocce branşında madalya kazanarak adından daha da fazla söz ettiriyor. Hem okul hem de spor hayatı başarılarla dolu. Ben de onun öğretmeni olduğum için gururlanıyorum. Her zaman Bilge’nin yanındayım ve yanında olacağım. Kendini daha çok geliştirmesi, en iyisi olması, spora teşvik etmesi, ülkemizi her yerde temsil etmesi için elimden geleni yapacağım. Kendisine, ailesini, öğretmenlerine ve daha nice başarılı öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyorum. Hepsini tebrik ediyorum”şeklinde konuştu.